Evenementen

De combinatie van zee, strand en unieke ligging maken People de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement, -feest, borrel of vergadering. Het strandgevoel zal indruk maken op collega's en/of uw zakenrelaties en teambuilding bevorderen. Wij hebben een ruime keuze aan sportieve en avontuurlijke activiteiten. Afhankelijk van factoren als groepssamenstelling, grootte, doel en budget, kunnen deze activiteiten worden ingezet voor uw beach-event.

Tijdens uw dag op het strand kunnen de verschillende activiteiten, al dan niet in competitie verband, bij de invulling aan bod komen. Het aanbod is zo gevarieerd dat iedereen zich zal vermaken. De activiteiten op het strand houden meer in dan sport alleen, voor ieder individu, van jong tot oud, van rustig tot energiek, wij hebben voor ieder wat wils.

People zorgt voor de totale invulling van uw beach-event, met een professioneel team staan wij garant voor een intense beleving van een onvergetelijke dag.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij werken de plannen en idee├źn graag verder uit. Voor informatie kunt u van maandag t/m vrijdag het kantoor van The People Company bereiken op het telefoonnummer 070-3686849. Neem contact op.

Strandtent Kijkduin
Heineken logo